(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 5 Feb 2024 — Regional NGO Enterprise Asia menganjurkan Anugerah Inovasi Antarabangsa (IIA) 2023 di Taipei, Taiwan, di mana 34 inovasi yang menonjol diiktiraf untuk kesan yang ketara terhadap industri global dan peningkatan pengalaman manusia. Sebelum majlis anugerah, Enterprise Asia menganjurkan Sidang Kemuncak Inovasi Antarabangsa (IIS) 2023, dengan tumpuan kepada tema “Inovasi Lestari Untuk Perniagaan Masa Depan”. Sidang kemuncak ini berfungsi sebagai platform transformasi, menyatukan pemimpin industri di seluruh dunia untuk terlibat dalam perbincangan yang memacu kreativiti dan inovasi.

Syarikat insurans terkemuka Taiwan, Cathay Life Insurance Co., Ltd. terus mempertahankan reputasinya dalam industri melalui aplikasi insurans Cathay Life yang inovatif, yang menerima Anugerah Inovasi Antarabangsa di bawah kategori Perkhidmatan & Penyelesaian. Aplikasi Cathay Life merupakan alat digital paling banyak digunakan di kalangan pelanggan insurans di Taiwan, menawarkan pengguna perkhidmatan yang menyeluruh dan berdikari. Penyelesaian ini meliputi pengurusan polisi, penjejakan permohonan, pemantauan pelaburan, kemaskini polisi, dan aset bersepadu.

Syarikat itu juga menyediakan perkhidmatan kesihatan bernilai tambah melalui tugas bermain permainan, membantu pelanggan untuk membangunkan tabiat sihat dan menikmati gaya hidup yang lebih sihat. Aplikasi ini menyediakan perkhidmatan insurans digital yang menyeluruh dengan antaramuka ramah pengguna dan peribadi, membolehkan penyelesaian tugas dengan cepat melalui langkah mudah. Selain itu, panggilan video jarak jauhnya di aplikasi membolehkan perkhidmatan berdikari tanpa perlunya mesyuarat bersemuka.

Mengenai Enterprise Asia
Enterprise Asia adalah pertubuhan bukan kerajaan dalam usaha mencipta Asia yang kaya dengan keusahawanan sebagai enjin ke arah pembangunan ekonomi dan sosial yang mampan dan progresif. Sila layari untuk maklumat lanjut.

Mengenai Anugerah Inovasi Antarabangsa
Anugerah Inovasi Antarabangsa (IIA) ialah program pengiktirafan tahunan yang mengiktiraf inovasi cemerlang, dan dalam proses itu, menggalakkan organisasi untuk terus melabur dalam inovasi. Untuk maklumat lanjut, sila layari .

Mengenai Sidang Kemuncak Inovasi Antarabangsa
Sidang Kemuncak Inovasi Antarabangsa (IIS) ialah sidang tahunan yang menyediakan platform global berdaya pakai dengan wawasan inovasi terkini dan peluang rangkaian untuk komuniti elit eksekutif C-level, usahawan, dan pemimpin fikiran yang ditugaskan untuk memacu inovasi dan pertumbuhan dalam organisasi masing-masing. Untuk maklumat lanjut, sila layari .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.