(SeaPRwire) –   LOS ANGELES, 8 Februari 2024 — CASETiFY, jenama gaya hidup terkenal di dunia yang mengkhususkan diri dalam aksesori teknologi, dengan gembira mengumumkan pelancaran koleksi Hari Valentine. Dengan musim cinta yang semakin hampir, CASETiFY menetapkan untuk menawan hati pelanggan dengan koleksi rekaan yang comel, nakal dan menenangkan untuk meraikan cinta dalam semua bentuknya.


Di bawah tagline “Limitless Love”, CASETiFY mahukan orang ramai terpesona dengan koleksi cetakan berinspirasikan cinta dan menjadi destinasi hadiah Valentine pilihan. Mempersembahkan tiga produk utama termasuk Kes Stick-It yang baharu dan sangat dinanti-nantikan, kes Cermin CASETiFY dan CASETiFY Phone Charm, aksesori ini bukan sahaja memberikan perlindungan yang boleh dipercayai untuk peranti kesayangan anda tetapi juga berfungsi sebagai pantulan bergaya. Seperti diumumkan pada Februari 1 2024 di , CASETiFY juga menyediakan kes Stick-it baharunya untuk sambutan Hari Valentine. Pelanggan boleh membelinya seawal 8 Februari.

Masih banyak imej Ber-Resolusi Tinggi yang boleh dimuat turun

Koleksi Hari Valentine juga mempamerkan rekaan baharu daripada kegeniusan kreatif CASETiFY ARTiSTS dari seluruh dunia, termasuk Matt Darling berbakat dari Kanada, Rosie Pink berwawasan dari UK, dan ReenP yang cemerlang dari Thailand untuk menamakan beberapa, dan pilihan rekaan sedia ada terpilih oleh artis-artis terkenal seperti Agatha Sorlet, Fer Da Sliva, Romero Britto, Ann Marie Coolick, dan ramai lagi.

Untuk menjadikan Hari Valentine ini lebih istimewa, CASETiFY dengan gembiranya mengumumkan promosi eksklusif. Bermula 7 Februari, pelanggan boleh memanfaatkan Jualan Hari Valentine dengan menggunakan kod promo “LOVE24” semasa membuat pembayaran. Dengan tawaran buat masa terhad ini, pelanggan akan menerima diskaun 15% apabila membeli satu produk dan diskaun 20% apabila membeli dua atau lebih di .

Untuk mengetahui cadangan produk utama kami dalam koleksi ini, sila rujuk panduan beli-belah CASETiFY yang disertakan untuk gambaran keseluruhan tawaran Hari Valentine kami.

###

Perihal CASETiFY

CASETiFY merupakan jenama teknologi dan gaya hidup global dengan ibu pejabat berganda di LA dan Hong Kong, dikenali sebagai gedung untuk platform pertama dan terbesar bagi aksesori teknologi tersuai. Dicipta dengan bahan berkualiti tertinggi dan rekaan paling canggih, produk CASETiFY memperkasa ekspresi diri dengan mengubah elektronik peribadi anda menjadi aksesori yang direka dengan begitu menarik, langsing dan bergaya, dan kalis jatuh. Terkenal kerana memanfaatkan artis terkemuka, selebriti terkenal dan individu kreatif untuk program Co-Lab, CASETiFY memberi peluang kepada jenama dan individu untuk berkongsi visi unik mereka kepada dunia. Dengan 30+ kedai runcit, Studio CASETiFY menyediakan pengalaman runcit visual sehenti di mana pelanggan boleh menyesuaikan aksesori mereka di tempat kejadian.  Untuk maklumat lanjut tentang CASETiFY, kedai, rakan kongsi dan produknya, sila layari .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.