(SeaPRwire) –   Bright Pattern mengumumkan perkongsian rasmi dengan pembekal dan pengedar solusi terkemuka emt Distribution. Ia dimiliki oleh emt Holding, sebuah syarikat pegangan Eropah dengan pengalaman lebih 28 tahun.

SOUTH SAN FRANCISCO, Calif., Feb. 5, 2024 — Bright Pattern bangga mengumumkan perkongsian dengan pengedar solusi emt Distribution. Pada intinya, matlamat utama emt Distribution adalah untuk memberi nilai kepada rakan kongsi melalui penglibatan, pemberdayaan dan aktiviti sokongan lain dengan mencari teknologi baharu dan muncul yang membawa kepada automatisasi dan kemandirian diri. Fokus tunggal emt Distribution adalah untuk menjadi Pengedar Nilai Tambah IT terkemuka di seluruh EMEA dan dunia.

“emt Distribution gembira tentang kerjasama dengan Bright Pattern. Perkongsian ini selari dengan misi kami untuk menawarkan penyelesaian terbaik kepada rakan kongsi dan pelanggan kami. Bersama, kami berharap untuk meningkatkan piawaian pengalaman pelanggan di rantau ini.” kata Mo Mobasseri, CEO emt Distribution.

Syarikat emt Distribution asalnya ditubuhkan di Australia pada tahun 1989. Sebagai syarikat, emt Distribution memberi tumpuan utama kepada kecemerlangan saluran dan sokongan pelanggan yang komited. emt Distribution mengenal pasti pengguna akhir, pengedar, pembekal perkhidmatan, atau pembekal teknologi sebagai sasaran utamanya. Selain itu, pasukan sokongan pelanggannya terletak di seluruh dunia: Australia, UAE, Belanda, Filipina, dan Malta.

Bright Pattern akan menyediakan penyelesaian pusat perhubungan pelbagai saluran terkemuka dan pelbagai alat serta perkhidmatan yang menjadikannya pembekal perisian teratas yang diiktiraf oleh Frost & Sullivan dan TrustRadius. Dengan penyelesaian kelas dunia seperti Omni-Enterprise CX (Bright Pattern Mobile), Bright Pattern mempunyai ROI terpantas dan masa pelaksanaan terpantas dalam industri.

Luc Cavelier, Ketua Pembangunan Perniagaan Bright Pattern EMEA, berkata, “Perkongsian dengan emt Distribution akan membolehkan Bright Pattern meluaskan jangkauannya di Pasaran EMEA dengan pengedar dan membawa kepada dunia platform komunikasi terkini yang dikuasai AI.”

Tentang

Bright Pattern menyediakan perisian pusat perhubungan pelbagai saluran yang mudah tetapi berkuasa yang paling pantas untuk dilaksanakan dengan jumlah kos pemilikan terendah dalam industri. Dengan Bright Pattern, rasakan kehebatan dan kecekapan di hujung jari anda. Bright Pattern menawarkan platform awan pelbagai saluran termaju di seluruh saluran seperti suara, teks, chat, e-mel, video, pesanan, AI dan bot. yang diberikan oleh Bright Pattern memberi syarikat keupayaan untuk mengubahsuai sepenuhnya perniagaan mereka. Bright Pattern menyediakan pengurusan kualiti natif pelbagai saluran yang membolehkan syarikat mengukur setiap interaksi di setiap saluran. Bright Pattern juga menawarkan aplikasi mudah alih yang membolehkan mana-mana pekerja dalam syarikat anda berkomunikasi dengan pelanggan anda. Dengan lebih 500 pelanggan di 26 negara, Bright Pattern adalah penyelesaian pusat perhubungan pelbagai saluran tertinggi berdasarkan ulasan penganalisis dan pelanggan.

Tentang

emt Distribution adalah syarikat pengedaran dan perkhidmatan profesional teknologi terkemuka berpangkalan di Dubai, Emiriah Arab Bersatu. Ia khusus dalam menyediakan penyelesaian keselamatan IT, komunikasi dan virtualisasi terkemuka kepada rantau Timur Tengah dan Afrika. emt menawarkan pelbagai jenis produk dan penyelesaian daripada pelbagai pembekal teknologi terkenal. Kami memberi tumpuan kepada penyelesaian keselamatan siber termasuk perlindungan titik akhir, keselamatan rangkaian, perlindungan data dan inteligen ancaman.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.