(SeaPRwire) –   NEW YORK, Nov. 21, 2023 — Blitzer, Clancy & Company, sebuah pemimpin global dalam perbankan pelaburan, perundingan pertumbuhan dan perkhidmatan penasihatan strategik, dinamakan “Syarikat Perbankan Pelaburan Tahun Ini” di Anugerah M&A Advisor Tahunan ke-22. Penilaian mercu tanda kecemerlangan dalam perdagangan, firma dan individu. Panel penilaian terdiri daripada pakar industri bebas memilih Blitzer, Clancy & Company daripada lapan finalis.

Pengiktirafan ini datang bersempena tahun cemerlang bagi Blitzer, Clancy & Company, yang pada tahun 2023 menjana lebih daripada $1 bilion dalam penciptaan nilai perniagaan untuk pelanggan dan terus memperluaskan rangkaian global saling berkaitan, daripada syarikat-syarikat muda inovatif hingga konglomerat multinasional Fortune Global 500. Dengan lebih empat dekad pengalaman M&A yang tersebar di seluruh transaksi di Amerika Utara, Eropah dan Asia Pasifik, Blitzer, Clancy & Company terus mengukuhkan reputasinya untuk kepakaran domainnya dalam Perkhidmatan Hartanah Komersial & Teknologi, Automasi Perindustrian, Sains Hidup, dan Penerbangan & Pertahanan. 

“Pengiktirafan ini adalah bukti keupayaan kami untuk mengatasi ketidakpastian pasaran global yang berkembang dan terus menghasilkan keputusan pelanggan yang luar biasa,” kata Michael Blitzer, Rakan di Blitzer, Clancy & Company. “Semasa kami menyambut pencapaian luar biasa ini, kami terus komited untuk bekerjasama dengan organisasi terbaik yang mengenal pasti nilai pendekatan berani dan kreatif kami terhadap perdagangan dan penasihatan strategik. Kami benar-benar terhormat menerima anugerah ini—dan kami tidak dapat memenanginya tanpa kepercayaan pelanggan kami.” 

“Bagi kami, anugerah ini menggariskan kepentingan pendekatan strategik Blitzer, Clancy & Company terhadap perdagangan: membina hubungan konsisten dan berpanjangan dalam sektor M&A, berbanding cuba terlibat dalam sebanyak transaksi yang mungkin,” kata Jim Clancy, Rakan di Blitzer, Clancy & Company. “Melalui kerjasama rapat, pemikiran inovatif dan dekad kepakaran domain, kami berupaya menghasilkan nilai luar biasa untuk pelanggan kami dalam jangka panjang—dan kami berhasrat untuk terus berbuat demikian buat masa hadapan.” 

“Penerima anugerah mewakili yang terbaik dalam industri penggabungan dan pengambilalihan tahun lalu dan berjaya mendapat penghormatan ini dengan menonjol dalam kumpulan finalis yang sangat mengkagumkan,” kata Roger Aguinaldo, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif The M&A Advisor. “Daripada urus niaga berbilion dolar besar hingga urus niaga pasaran pertengahan bawah, kami mengiktiraf transaksi, firma dan individu terkemuka yang mewakili tahap pencapaian tertinggi.”

Mengenai Blitzer, Clancy & Company 
Blitzer, Clancy & Company ialah pemimpin dunia dalam perbankan pelaburan, perundingan pertumbuhan dan perkhidmatan penasihatan strategik. Apabila kami melihat potensi, kami akan terlibat sepenuhnya. Ini bermakna bekerjasama rapat dengan pasukan pengurusan pelanggan kami. Pelanggan Blitzer, Clancy & Company mendapat manfaat daripada pasukan penasihat bebas dan berkomitmen. Dengan sokongan rangkaian global, kami menggunakan kepakaran canggih kami dalam pelbagai sektor untuk melampaui batu ukur dan melebihi jangkaan. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Mengenai The M&A Advisor
Kini memasuki tahun ke-25, The M&A Advisor ditubuhkan untuk menawarkan wawasan dan maklumat mengenai penggabungan dan pengambilalihan, menubuhkan media terkemuka industri pada tahun 1998. Hari ini, firma diiktiraf sebagai organisasi kepimpinan dunia untuk profesional penggabungan dan pengambilalihan, penstrukturan semula dan kewangan korporat, menyediakan julat perkhidmatan bersepadu termasuk komuniti dalam talian paling aktif profesional M&A yang dipanggil M&A Connects. .

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)