(SeaPRwire) –   VICTORIA, Seychelles, Feb. 8, 2024 — Bitget, syarikat pimpinan dunia dalam perdagangan kripto dan Web3, telah memperkenalkan laporan Proof of Reserves (PoR) bulanan terbaru, menunjukkan komitmen kuatnya terhadap ketelusan. Laporan itu mendedahkan nisbah rizab keseluruhan yang luar biasa sebanyak 159%, menekankan komitmen Bitget yang tidak berbelah bagi untuk memastikan dana pengguna sentiasa disokong oleh rizab yang mencukupi. Dengan pendedahan PoR rutin ini, Bitget menepati janjinya untuk mengekalkan sokongan 100% untuk dana pengguna.

Bitget menguatkan komitmen tidak berbelah baginya terhadap amalan kewangan yang kukuh dan kestabilan seperti yang dibuktikan oleh data PoR terbarunya. Angka rizab yang menggalakkan itu menekankan dedikasi Bitget yang paling tinggi untuk melindungi aset pengguna dan mengekalkan tahap ketelusan yang tinggi. Setakat 7 Februari, laporan itu menunjukkan bahawa rizab keseluruhan Bitget melebihi $1.7 bilion, terdiri daripada mata wang kripto terkemuka seperti BTC, ETH, USDT, dan USDC. Dengan melaksanakan audit rutin, Bitget memastikan ketelusan berterusan dan menepati tanggungjawabnya terhadap ketelusan dan pertanggungjawaban.

Gracy Chen, Pengarah Urusan Bitget berkata: Bitget berkomitmen untuk menyediakan keselamatan dan ketelusan tertinggi bagi penggunanya, dengan menekankan kestabilan kewangan dan ketahanan teknikal untuk mewujudkan kepercayaan yang tidak berbelah bagi terhadap platform. Kami bangga dengan mengekalkan nisbah rizab tertinggi di kalangan pertukaran terkemuka, memantapkan kedudukan Bitget sebagai pertukaran mata wang kripto yang boleh diharap dan dipercayai. Dedikasi tidak berbelah bagi ini terhadap kestabilan kewangan semakin memperkukuh keyakinan pengguna Bitget terhadap kebolehpercayaan platform.

Komitmen Bitget terhadap ketelusan selari dengan fokusnya untuk memaksimumkan perlindungan pengguna. Selain rizabnya yang kukuh, Bitget telah menubuhkan dan menerbitkan penilaian bulanan untuk terus menjaga pengguna daripada ancaman yang tidak dijangka.

Mengenai Bitget

Ditubuhkan pada 2018, ialah syarikat pimpinan dunia dalam perdagangan mata wang kripto dan web3. Dengan melayani lebih 20 juta pengguna di 100+ negara dan rantau, pertukaran Bitget komited untuk membantu pengguna berdagang dengan bijak dengan ciri salinan perdagangan dan penyelesaian perdagangan yang lain. Dahulunya dikenali sebagai BitKeep,  ialah dompet kripto pelbagai rantaian yang canggih yang menawarkan pelbagai penyelesaian Web3 dan ciri termasuk fungsi dompet, tukar, Pasaran NFT, Pelayar DApp, dan lebih lagi. Bitget memberi inspirasi kepada individu untuk menerima kripto melalui kerjasama dengan rakan yang boleh dipercayai termasuk pemain bola sepak terkenal Argentina Lionel Messi dan penganjur eSports rasmi PGL. 

Untuk maklumat lanjut, lawati:  |   |   |   | |

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.