(SeaPRwire) –   Mengikut jualan pemimpin pasaran, menjual habis pra-pesanan 1000 produk pada Januari, Beatbot memperluaskan diskaun khas untuk kedua-dua versi.

RICHMOND, Texas, 7 Feb 2024 — Beatbot, pembuat inovatif di sebalik Aquasense Pro, robot kolam yang menampilkan banyak kemajuan industri pertama, telah menerima lebih 1000 pra-pesanan dalam tempoh 30 hari sahaja sejak memperkenalkan produk di CES bulan lalu.

Sejak mengumumkan pelancaran Aquasense Pro pada Januari, Beatbot berjaya menjual 1000 unit pra-pesanan, memantapkan kedudukannya sebagai pemimpin pasaran dengan menawan permintaan pasaran yang signifikan bagi pembersih kolam robotik berharga tinggi (berharga lebih daripada RM4000), dengan 50% pesanan dalam talian menyokong Beatbot berbanding pesaingnya.

Beatbot AquaSense Pro along with its standard version surpassed 1000 preorders in 1 month.
Beatbot AquaSense Pro bersama versi standardnya melampaui 1000 pra-pesanan dalam tempoh 1 bulan.

Menyatakan rasa terima kasih atas sokongan pelanggan yang amat memberangsangkan sehingga kini, Siler Wang, CEO dan Pengasas Beatbot, berkata, “Jualan melebihi 1000 unit pra-pesanan bagi produk hebat kami, Aquasense Pro, merupakan bukti kepercayaan dan semangat yang telah diberikan pelanggan kepada kami.” Untuk menommemorasikan kejayaan ini, Beatbot memperluaskan diskaun RM300 untuk AquaSense dan diskaun RM400 untuk AquaSense Pro.

Kebanyakan pembersih kolam robotik tradisional menghadapi cabaran kecekapan dan prestasi seperti liputan yang tidak lengkap dan keupayaan hisapan yang kurang memuaskan. Beatbot AquaSense Pro menangani kebimbangan ini dengan memperkenalkan ciri-ciri industri pertama:

Pembersihan Kolam Pintar dengan AI: Beatbot AquaSense Pro merupakan pembersih kolam robotik pertama menggunakan AI membuat keputusan sebenar. Dilengkapi dengan 20 sensor pintar, termasuk dua sensor IMU dan dua sensor ultrasonik, ia mempunyai keupayaan unik untuk “melihat” dan “memahami” persekitarannya, membolehkannya mengemudi secara adaptif untuk membersihkan dengan tepat.

Kuasa dan Kebolehgunaan Tanpa Banding: Dengan Sistem Motor NonaDriveTM 9, 4 sikat, 2 penapis, dan Sistem Pemacu Penerbangan Simulasi AquaGlideTM, AquaSense Pro menawarkan kuasa dan kebolehgunaan tanpa banding. Pembersihannya yang 5-dalam-1 memastikan liputan sehingga 100%, menangani lantai, dinding, garis air, permukaan air, dan penjernihan air.

Sepenuhnya Tanpa Wayar dan Sangat Praktikal: Beatbot AquaSense Pro menghapuskan had yang wujud pada peranti pembersihan kolam tradisional dengan menjadi tanpa wayar. Sistem OS pintar membolehkan pengguna melihat laluan pembersihan melalui aplikasi ramah pengguna, menawarkan pelbagai mod pembersihan untuk kemudahan tambahan.

Kualiti dan Kebolehpercayaan Terjamin: Diuji melalui ujian yang ketat, AquaSense Pro dilengkapi dengan perlindungan tahan air IP68, pensijilan industri terunggul, dan jaminan dua tahun. Kemaskini melalui udara untuk Sistem OS Beatbot menekankan komitmen kepada kebergantungan dan inovasi berterusan.

Versi standard kurang mahal bagi Beatbot AquaSense masih menampilkan banyak ciri inovatif versi Pro, termasuk:

  • Sikat Roller Hadapan dan Belakang Berganda
  • Optimisasi Laluan Efisiensi Tinggi dengan 15 Sensor dan Algoritma AI
  • Peta Kolam dan Visualisasi Laluan Pembersihan melalui Aplikasi
  • Pembersihan Menyeluruh: Lantai, Dinding dan Garis Air
  • Reka Bentuk Tanpa Wayar Sangat Ringan

Sebagai pengiktirafan kepada minat tinggi terhadap pembersih kolam robotik mereka, Beatbot telah memperluaskan harga istimewa untuk pelanggan baru. AquaSense Pro, biasanya berharga RM2,199 kini boleh didapati pada harga RM1,799 (Harga Runcit Disyorkan: RM2,199) manakala Beatbot AquaSense, boleh didapati pada harga RM1,099 (Harga Runcit Disyorkan: RM1,299). Untuk maklumat lanjut, lawati laman web rasmi Beatbot.

Mengenai Beatbot:

Meredefinisikan Penjagaan Kolam Pintar. Beatbot ialah jenama teknologi yang komited kepada robotisasi global persekitaran kolam renang. Diasaskan oleh pakar industri dengan pengalaman lebih 10 tahun di syarikat robotik rumah terkemuka, syarikat ini berkembang pesat, dengan pejabat di pelbagai negara dan pasukan yang kuat seramai lebih 80 ahli R&D. Menerobos teknologi inti seperti pam air tanpa gelendong, lokomosi AUV, SLAM laser sonar, dan algoritma peta ruang, Beatbot telah memperoleh pelbagai paten dan mencipta inovasi industri pertama. Kini, kami memegang lebih 131 paten (diluluskan dan dalam permohonan), termasuk 51 paten untuk ciptaan. Jenama ini bertujuan untuk memimpin dunia dalam robotik penjagaan kolam pintar dan cerdas yang mewarisi warisan syarikat robotik rumah terunggul, dan didorong oleh komitmen kepada kecemerlangan produk. Misi Beatbot adalah untuk meredefinisikan penjagaan kolam, menangani cabaran industri, meningkatkan prestasi, dan menyediakan pengalaman penjagaan kolam yang bebas dari masalah.

Untuk pertanyaan media, sila hubungi .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.