(SeaPRwire) –   Mencapai Kemuntungan Suku Kuartal Awal Rancangan dan Mengharapkan Kuartal Keempat Kuat

SAN JOSE, California, 21 November 2023 — Automation Anywhere, pemimpin dalam pemotomanan pintar yang meletakkan AI untuk bekerja di setiap aspek sesebuah organisasi, hari ini mengumumkan prestasi kuarter ketiga yang kuat, didorong oleh produk pemotomanan baharu yang diperkayakan dengan Generative AI, urusniaga pelanggan besar dan momentum global. Dengan prestasinya yang kukuh dan momentum di seluruh rantau global, syarikat itu melaporkan bahawa nilai dolar urusniaga besar meningkat lebih 35 peratus tahun ke tahun, membantu syarikat itu mencapai keuntungan lebih awal daripada rancangan.

“Keputusan kuarter ketiga melebihi matlamat kunci kami, dengan pertumbuhan urusniaga besar sebagai isyarat yang kukuh bahawa pelanggan semakin menggunakan pelantar kami untuk transformasi perniagaan,” kata Mihir Shukla, CEO dan Pengasas Bersama Automation Anywhere. “Penyelesaian kami yang diperkayakan dengan GenAI dan kes gunaan menyumbang kepada 30 peratus tempahan, mengesahkan bahawa pelanggan sedang mencari kombinasi kuasa AI dan teknologi pemotomanan untuk menyelesaikan cabaran mereka yang rumit. Gabungan prestasi pendapatan yang kukuh dan kawalan kos yang disiplin membolehkan kami melabur semula dalam pertumbuhan. Membina syarikat ‘Rule of 40’ yang berkekalan adalah salah satu matlamat kami dan keputusan kewangan kami mewakili isyarat nyata bahawa kami berada di landasan yang betul.”

Titik Perniagaan Utama

  • Urusniaga besar melebihi RM100,000 dalam nilai tahunan menyumbang lebih 50 peratus tempahan dalam suku.
  • Prestasi cemerlang oleh perniagaan Korporat dipimpin oleh tempahan kukuh di Amerika Utara, APJ, India dan Timur Tengah.
  • Lebih 50 peratus pelanggan memuat turun pakej automasi Generative AI syarikat dan boleh membangunkan penyelesaian automasi generasi seterusnya dengan model AI kelas perusahaan dari pemimpin industri termasuk Anthropic, AWS, Google Vertex AI, Microsoft Azure OpenAI Service, dan OpenAI ChatGPT Enterprise.
  • Pangkalan pelanggan besar, pengekalan pelanggan tinggi dan kepimpinan produk berterusan membawa kepada aliran tunai dan kedudukan wang yang kukuh.

“Meningkatkan produktiviti adalah fokus utama bagi organisasi yang menggunakan GenAI dan pemacu utama dalam pelaburan yang pesat dan semakin meningkat dalam teknologi ini,” menurut Maureen Fleming, Naib Presiden Penyelidikan AI dan Pemotomanan di IDC. “Penyatuan awan, pemotomanan, dan GenAI untuk menyampaikan keupayaan maju yang bertujuan kecekapan dan produktiviti akan menggerakkan prestasi dalam organisasi – dan pertumbuhan bagi pembekal perkhidmatan ini yang disatukan.”

“Kami berada dalam peluang segenerasi untuk mereka bentuk semula setiap aspek operasi perniagaan syarikat, di mana semua jabatan dan fungsi akan mendapat manfaat daripada pemotomanan dan AI generatif. Kami melihat isyarat jelas bahawa penyelesaian pemotomanan pintar adalah salah satu cara terbaik untuk melaksanakan AI dengan selamat dan beramanah dalam organisasi dan mencapai ROI yang signifikan dengan cepat,” Shukla terus.

Titik Pengumuman Kuartal Ketiga

  • Automation Anywhere mengumumkan peningkatan terbesar platformnya sehingga kini, dengan memperkenalkan Lapisan AI Bertanggungjawab baru di teras platformnya. Lapisan asas ini termasuk model automasi generatif AI khusus yang dibangunkan atas model Bahasa Besar terkemuka dan dilatih dengan metadata tanpa pengenalan daripada jutaan automasi. Model ini memberikan syarikat keupayaan untuk membangunkan dan menjalankan proses dan alir kerja kompleks secara automatik, pertama dengan memahami permintaan kerja, menukarkan bahasa semula jadi ke langkah, dan secara dinamik mencipta alir kerja proses baharu. Bilangan proses dan alir kerja perniagaan yang besar boleh diotomatkan, mencipta sistem kerja baharu yang secara mendasar mentransformasikan model operasi organisasi untuk membantu mereka menguruskan keadaan perniagaan dan gangguan lebih baik.
  • Platform juga termasuk alat AI berkepercayaan tinggi dan keupayaan keselamatan dan pengawalan yang penting untuk melaksanakan automasi berasaskan AI dalam skala dengan kawalan capaian, privasi data, pemantauan masa nyata untuk pelaksanaan selamat, fleksibel seluruh perusahaan.
  • Syarikat juga mengumumkan empat produk baru termasuk Autopilot, yang membolehkan pembangunan cepat automasi ujung ke ujung menggunakan AI generatif. Produk baharu membolehkan organisasi untuk mengotomatkan proses dan alir kerja perniagaan ujung ke ujung yang lebih kompleks dan mempercepatkan keputusan dan ROI mereka.
  • Gartner menamakan Automation Anywhere sebagai Pemimpin untuk kali kelima berturut-turut dalam . Automation Anywhere dikenali sebagai Pemimpin untuk Visi Keseluruhan dan Kemampuan Pelaksanaannya.

Kuartal ketiga Automation Anywhere berakhir 31 Oktober 2023. Sebagai syarikat persendirian, Automation Anywhere tidak mendedahkan butiran kewangan terperinci.

Tentang Automation Anywhere
Automation Anywhere ialah pemimpin dalam penyelesaian pemotomanan pintar yang meletakkan AI untuk bekerja di setiap aspek sesebuah organisasi. Platform Kejayaan Automasi syarikat yang diperkayakan dengan AI khusus, AI generatif dan menawarkan penemuan proses, RPA, orkestra pengurusan proses ujung ke ujung, pemprosesan dokumen, dan analisis, dengan pendekatan keselamatan dan pengawalan terlebih dahulu. Automation Anywhere memberdayakan organisasi di seluruh dunia untuk melepaskan keuntungan produktiviti, memajukan inovasi, meningkatkan perkhidmatan pelanggan dan mempercepat pertumbuhan perniagaan. Syarikat ini dipandu oleh visinya untuk menyokong masa depan kerja dengan melepaskan potensi manusia melalui pemotomanan pintar. Pelajari lebih lanjut di .

Automation Anywhere ialah tanda dagangan/perkhidmatan berdaftar Automation Anywhere, Inc. di Amerika Syarikat dan negara-negara lain.

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)