(SeaPRwire) –   Platform SSPM Adaptive Shield memberikan pelanggan penglihatan penuh, kawalan dan mitigasi ancaman SaaS, menjimatkan masa dan kos melalui pengurusan postur

SAN ANTONIO, Jan. 31, 2024 baru-baru ini menilai industri pengurusan postur keselamatan perisian sebagai perkhidmatan (SSPM) dan berdasarkan penemuannya, mengiktiraf dengan Anugerah Kepemimpinan Inovasi Teknologi Global 2023. Adaptive Shield ialah pembekal keselamatan SaaS terkemuka yang ditubuhkan pada 2019 oleh Maor Bin dan Jony Shlomoff. Ia menawarkan penyelesaian SSPM yang membantu pelanggan menjamin keseluruhan tumpukan SaaS mereka melalui pengurusan risiko, pencegahan ancaman, pengesanan dan tindak balas. Platform SSPM Adaptive Shield menyediakan satu set keupayaan dengan penglihatan tunggal-jendela papan pemuka, seperti:

  • Pemantauan berterusan dan risiko keselamatan misconfigurasi
  • Pemetaan pematuhan
  • Pengurusan postur keselamatan identiti
  • Pengesanan dan Tindak Balas Ancaman Identiti (ITDR)
  • Pengurusan risiko akses dan penemuan SaaS-ke-SaaS
  • Pengurusan risiko peranti-ke-SaaS

Platform SSPM Adaptive Shield diperluaskan untuk membolehkan lebih 140 integrasi siap-pakai aplikasi SaaS, menjadikannya penyelesaian penyedia SSPM pertama dan satu-satunya dengan jumlah integrasi siap-pakai sedemikian besar. Liputan keselamatan komprehensifnya terhadap ancaman berpotensi meningkatkan penglihatan, kawalan keselamatan dan integrasi aplikasi. Platform SSPM juga membolehkan pelanggan dengan mudah menguruskan aplikasi yang diluluskan dan tidak diluluskan yang disambung ke tumpukan SaaS inti mereka, tanpa mengira bilangan aplikasi, dengan itu meminimakan risiko akses SaaS-ke-SaaS atau aplikasi pihak ketiga. Kemahiran ini membolehkan pasukan keselamatan pelanggan untuk mengukur tahap akses ke data sensitif di seluruh tumpukan SaaS organisasi sambil mempunyai keupayaan pelaporan maju yang melengkapkan penilaian risiko mereka.

Ying Ting Neoh, penganalisis penyelidikan untuk amalan siberkeselamatan di Frost & Sullivan, menyedari, “Dengan peningkatan berterusan kepada tawaran teknologi SSPM untuk menangani titik hitam pelanggan dalam ruang keselamatan SaaS, syarikat itu berada dalam kedudukan yang baik sebagai pemimpin kepimpinan teknologi inovasi dalam pasaran SSPM.”

“Adaptive Shield telah mewujudkan reputasi yang kukuh dan kedudukan yang semakin berkembang secara global dalam pasaran SSPM. Ia berada dalam kedudukan yang baik untuk pertumbuhan berterusan, dengan visinya dan platform inovatif untuk Keselamatan SaaS disertai dengan perkongsian strategik dan pertalian teknologi yang ditubuhkan,” tambah Neoh.      

Untuk prestasi keseluruhannya yang kuat, Adaptive Shield diiktiraf dengan Anugerah Kepemimpinan Teknologi Inovasi Global 2023 Frost & Sullivan dalam industri pengurusan postur keselamatan perisian sebagai perkhidmatan (SaaS security posture management).    

“Menerima Anugerah Kepemimpinan Teknologi Global 2023 Frost & Sullivan dalam Pengurusan Postur Keselamatan SaaS bukan sahaja penghargaan untuk Adaptive Shield, ia merupakan kesaksian komitmen kami dalam mentransformasikan landskap keselamatan SaaS,” kata Maor Bin, CEO dan pengasas bersama Adaptive Shield. “Pengiktirafan ini memberi semangat kepada kami untuk tidak sahaja melindungi, tetapi memberdayakan perniagaan melalui revolusi cara mereka melihat dan menguruskan cabaran keselamatan SaaS.”

Setiap tahun, Frost & Sullivan menyampaikan anugerah ini kepada syarikat yang telah membangunkan produk dengan ciri dan fungsi inovatif yang mendapat sambutan pesat di pasaran. Anugerah ini mengiktiraf kualiti penyelesaian dan peningkatan nilai pelanggan yang ia benarkan.

Anugerah Amalan Terbaik Frost & Sullivan mengiktiraf syarikat di pelbagai pasaran serantau dan global untuk prestasi cemerlang dan unggul dalam kepimpinan, inovasi teknologi, perkhidmatan pelanggan dan pembangunan produk strategik. Penganalisis industri membandingkan peserta pasaran dan mengukur prestasi melalui temu bual mendalam, analisis dan penyelidikan sekunder yang luas untuk mengenal pasti amalan terbaik dalam industri.

Untuk membaca lebih lanjut mengenai pencapaian ini, sila klik .

Mengenai Frost & Sullivan
Selama enam dekad, Frost & Sullivan telah terkenal di seluruh dunia untuk peranannya dalam membantu pelabur, pemimpin korporat dan kerajaan menavigasi perubahan ekonomi dan mengenal pasti teknologi disruptif, Mega Trends, model perniagaan baru dan syarikat untuk bertindak, yang menghasilkan aliran berterusan peluang pertumbuhan untuk memacu kejayaan masa depan. Hubungi kami: .

Hubungi:
Christine Savoie
E:

Mengenai Adaptive Shield
Adaptive Shield, pemimpin dalam Keselamatan SaaS, membolehkan pasukan keselamatan menjamin keseluruhan tumpukan SaaS mereka melalui pencegahan ancaman, pengesanan dan tindak balas. Dengan Adaptive Shield, organisasi dapat menguruskan dan mengawal selia semua aplikasi SaaS, termasuk aplikasi pihak ketiga yang disambung, serta mentadbir semua pengguna SaaS dan risiko yang berkaitan dengan peranti mereka. Diasaskan oleh Maor Bin dan Jony Shlomoff, Adaptive Shield bekerjasama dengan banyak syarikat Fortune 500 dan telah dinamakan Gartner® Cool VendorTM 2022. Untuk maklumat lanjut, lawati kami di atau ikuti kami di LinkedIn.

Hubungi Media
Chloe Amante

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.