(SeaPRwire) –   Penyedia utama AI Perbualan dan Pusat Panggilan mengumumkan jadual acara CX dan EX.

ROCKVILLE, Md., 1 Februari 2024 –, penyelesaian AI Perbualan dan Pusat Panggilan terkemuka untuk pengurusan platform perkhidmatan pelanggan, termasuk ServiceNow® dan SAP®, hari ini mengeluarkan jadual acara musim bunga 2024, meliputi acara CX dan EX utama akan datang. Berita ini datang berikutan kejayaan terbaru pelanggan , menangani pemilihan oleh platform perjalanan B2B terkemuka yang melayani hotel, syarikat penerbangan, syarikat peminjaman kereta, dan agensi perjalanan di lebih 60 negara.

Pasukan 3CLogic akan menaja, berucap, dan/atau menghadiri acara musim bunga berikut:

Medallia Experience

  • 5-7 Februari 2024

Berikutan pengumuman , 3CLogic akan menjadi penaja dan penceramah di Medallia Experience 2024. Datang menemui impak menambah nilai penggunaan AI Perbualan, aliran kerja IVR pintar, transkrip panggilan, analisis sentimen & ramalan, dan pelatih agen bertenaga AI dalam kombinasi dengan platform pengurusan perkhidmatan (iaitu: ServiceNow, SAP, dsb.) yang anda gunakan sekarang.

ServiceNow Summits

  • 7 Februari 2024 — 
  • 13 Mac 2024 — 
  • 26 Mac 2024 — 

Dipercayai oleh jenama terkemuka di seluruh dunia dalam bidang kesihatan, runcit, pembuatan, kewangan, pendidikan tinggi, dan perkhidmatan pengurusan, 3CLogic adalah penaja bangga Acara ServiceNow yang akan datang. Datang kaji kuasa penyelesaian pusat panggilan awan berpusat-ServiceNow yang direka khas untuk menyampaikan nilai di seluruh perusahaan untuk pelanggan dan pekerja.

ServiceNow Knowledge24

  • 7-9 Mei 2024 — 

Sebagai Rakan Teknologi dan Pembinaan yang Disahkan ServiceNow dengan tawaran tersedia untuk , , dan , 3CLogic akan menjadi penaja Emas dan penceramah di Knowledge 24 pada Mei. Organisasi itu akan mendedahkan set terbaru keupayaannya menyokong pelancaran Washington ServiceNow akan datang untuk menyertakan Perkhidmatan Swasta Sendiri, GenAI, automasi, pengalaman agen yang dipertingkatkan, dan analisis bertenaga AI.

SAP Sapphire

  • 3-5 Jun 2024

Sebagai Rakan Teknologi yang Disahkan SAP tersenarai dalam , pasukan 3CLogic akan hadir untuk mempamerkan penyelesaian terkini untuk AI dan pusat panggilan untuk Aplikasi Penjualan dan Perkhidmatan SAP.

Mengenai 3CLogic

3CLogic menukar pengalaman pelanggan dan pekerja dengan penyelesaian AI dan Pusat Panggilan Awannya yang unggul dan direka khas untuk meningkatkan platform CRM dan Pengurusan Perkhidmatan Pelanggan terkini. Tersedia secara global dan digunakan oleh jenama terkemuka di seluruh dunia, penawarannya memberdayakan organisasi perusahaan dengan ciri-ciri inovatif seperti perkhidmatan swasta pintar, AI Generatif dan Perbualan, automasi dan pelatih agen, dan analisis sentimen bertenaga AI – semuanya direka untuk menurunkan kos operasi, memaksimakan ROI, dan mengoptimumkan setiap interaksi di seluruh IT Perkhidmatan, Sokongan Pelanggan, Jualan atau Perkhidmatan Sumber Manusia. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.